Hoće li Klemm, Glogoški i Deur podržati udovice branitelja?

Vijesti 10. velj 201820:52 > 21:22
N1

Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata poziva na masovno okupljanje protiv dolaska Aleksandra Vučića kojega je u Hrvatsku pozvala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, no hoće li ih podržati i pridružiti im se i kultni vođe prosvjeda iz šatora u Savskoj Josip Klemm, Đuro Glogoški i Ante Deur - inače savjetnik predsjednice?

Ima li danas razloga za prosvjed – pitala je Klemma Slobodna Dalmacija, a on zapitao – Kakav prosvjed?

Pa poput onog pred Ministarstvom branitelja, pojašnjeno mu je, ali je on svejedno poručio da “ne razumije pitanje”. Pa ipak dodao – “Za onakav ne”.

Unatoč Agrokoru, pozivu Vučiću … ? “Nemam komentara, zbog svoje obitelji … “, poručio je na to pitanje Klemm pa na kraju zaključio da “nema komentara”. I da je razočaran, htio je dodati pa ipak zaključio da ostaje samo na tome da nema komentara.

“Ništa, ništa, ništa, ne dajem izjave, ništa”, bilo je sve što je rekao Glogoški kad je čuo pitanje Slobodne Dalmacije, koja je potom zvala Deura, inače savjetnika predsjednice koja je i pozvala Vučića.

No, Deur je nakon više poziva – uslijed pretrpanosti obavezama – poručio naposljetku da ne zna ništa: “Ne znam zaista, u drugim sam obavezama, nisam u toku, izvan svih sam događaja, baš stavljam pločice, evo – majstori su tu, možemo sljedeći tjedan”.