Čitatelji N1: Šatoraši se trebaju ispričati ministru Matiću

Vijesti 09. lip 201508:57 > 09:00
Cropix/Goran Mehkek

Sastanak predstavnika Vlade i branitelja prosvjednika, koji je u ponedjeljak održan u Ministarstvu branitelja, završio je nakon tri i pol sata uz dogovor da će se razgovori nastaviti po radnim skupinama, a jedan od vođa prosvjednika Đuro Glogoški izjavio je novinarima da branitelji više ne žele da nositelj razgovora bude ministar Predrag Matić.

“Želim zahvaliti stradalnicima rata i premijeru. Nakon sedam mjeseci održan je gdje i treba, u ministarstvu. Iznesene su brojne primjedbe, neke konstruktivne i neke koje datiraju od rata.

Dogovorili smo radne skupine. I za kraj, želimo poručiti prosvjednicima da se ispričavam ako sam iznio kakavu uvredu. Ona znaju da to nije bilo s namjerom. Očekujem i od prosvjednika koji su iznijeli uvrede i prijetnje da se ispričaju. Ako ne meni, onda mojoj obitelji”, kazao je ministar Matić nakon sastanka.

Pitali smo vas, naše čitatelje, što mislite – trebaju li se šatoraši ispričati Matiću, a rezultati ankete pokazali su da je velika većina čitatelja za to da se prosvjednici ispričaju ministru.

N1

Anketu još uvijek možete ispuniti: