FOTO / Mađarski premijer opet snimljen na odmoru u Hrvatskoj: “Čekamo Putina i Trumpa”

Vijesti 16. srp 202421:12 0 komentara
Miguel MEDINA / AFP

Osim što je posjetio Kijev, Viktor Orban je bio i u Moskvi gdje se susreo s Vladimirom Putinom, dok je u Washingtonu prije šest dana razgovarao s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom. Nakon napornih putovanja, mađarski se premijer izgledno odlučio ponovno za odmor u Hrvatskoj.

Među turistima koji se opetovano vraćaju na jadransku obalu je i mađarski premijer Viktor Orban, koji je snimljen ovih dana ponovno na otoku Visu.

Naime, premijer je i prošle godine godišnji proveo u Hrvatskoj, točnije u Opatiji gdje je boravio u luksuznoj vili u vlasništvu Mađarice Anne Ungár, piše Večernji list.

Ovoga puta Orban je odabrao južni otok, a vlasnik popularnog restorana Villa Kaliopa Goran Pečarević uspio se i fotografirati s njim.

“Čekamo Putina i Trumpa. Kasne”, našalio se Pečarević uz objavljenu fotografiju koju je objavio na Facebooku, a na kojoj sjedi s mađarskim premijerom i uz osmijeh podižu ruke u zrak, baš poput bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon atentata u kojem je bio ranjen u uho.

Mađarskog premijera najčešće se može vidjeti u formalnom izdanju, poglavito u odijelima, no s obzirom na to da je na odmoru, premijer je bio nešto ležernijoj varijanti.

Imao je svijetloplavu košulju kratkih rukava s palmicama, crvene kratke hlače i šešir.

Orban se sam nije oglasio, a čini se kako je ovaj odmor uslijedio nakon napornih putovanja posljednjih tjedana nakon što je Mađarska preuzela presjedanje EU-om.

Osim što je posjetio Kijev, Orban je bio i u Moskvi gdje se susreo s Vladimirom Putinom, dok je u Washingtonu prije šest dana razgovarao s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom.

Inače, Orban je 2018. s premijerom Andrejom Plenkovićem popio i neformalnu kavu u Opatiji za vrijeme odmora, a pratitelje je najviše iznenadio 2022. kada je na Lastovu snimljen u neprepoznatljivom izdanju – s bradom, naočalama i kapom, a imao je i majcu kratkih rukava s kartom za koju su brojni pomislili da je Rusija, no zapravo se radilo upravo o – Lastovu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!