U dvorištu je postavila ventilator kako bi otjerala komarce, a onda je uslijedilo iznenađenje

Lifestyle 19. lip 202408:11 0 komentara
Ventilator
Pixabay/Ilustracija

Mlada žena iz Teksasa postavila je ventilator u svoje dvorište suočena s velikim ljetnim vrućinama i dosadnim komarcima. Pritom nije očekivala da će privući i male glodavce.

Na društvenoj mreži Instagram korisnica imena “thatgoodnewsgirl” odlučila je svaki dan objaviti jednu pozitivnu vijest. Podijelila je zanimljivu priču iz američkog Teksasa.

Breyana Elwell s korisničkim imenom ‘breeintheforest’ ostavila je u svom dvorištu tijekom velikih ljetnih vrućina upaljen ventilator koji je trebao otjerati dosadne komarce. Vjeverica je ubrzo primijetila novu napravu i došla se rashladiti. Tada je Bree pomislila kako bi bilo dobro pomoći vjevericama koje se poput ljudi bore s paklenim teksaškim vrućinama.

Iako prije nije bila veliki zaljubljenik u vjeverice, odlučila je u svom dvorištu, uz pomoć supruga, sagraditi pravo odmaralište za vjeverice. Prvo su postavili još ventilatora, pomoću kojih se vjeverice mogu rashladiti. Breyana je pripremila vodu i grickalice za male glodavce, uključujući smrznute poslastice.

View this post on Instagram

A post shared by @breeintheforest

Raj za vjeverice

Vjevericama je posvetila poseban ograđeni prostor i sama im izgradila udobne kućice, neke čak i na drveću.

Vjeverice su, kako se vidi na snimci, oduševljene rajem koji im je izgradila Bree.

Počela sam pomagati vjevericama, ali onda je to i za mene postala svojevrsna ljekovita terapija, napisala je Bree o svom novom, neočekivanom hobiju.

Jedan od komentatora upozorio je Bree da to što radi zadire u prirodu te da bi se vjeverice mogle previše naviknuti na ljude i postati ovisne o njima, što će im naškoditi. Međutim, većina drugih pratitelja bila je impresionirana inovativnim odmaralištem za vjeverice. “Čekaj da se rakuni pridruže, bit će zabava!” napisao je jedan od njih.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!