Provaljeno u prostorije HSP AS-a, pokušali ih zapaliti

Vijesti 31. lis 201614:13 > 14:16
HSP AS

U stranačkim prostorijama u Splitu, stranački dužnosnici dana 31. listopada 2016. uočili su neovlašteni upad te pokušaj paljenja stranačke imovine, javila je ta stranka.

U nastavku pročitajte priopćenje Stjepana Stipe Ćorića, predsjednika Odbora za medije i digitalno društvo stranke.

“Nakon što su dužnosnici HSP AS u proteklim tjednima doživljavali brojne klevete i verbalne napade te prijetnje koje su pravovremeno prijavljene DORH-u, posljednjeg dana mjeseca listopada stranka je postala predmetom beskrupuloznog uništavanja imovine od strane nepoznatih počinitelja.

U stranačkim prostorijama u Splitu, stranački dužnosnici dana 31.10.2016. uočili su neovlašteni upad te pokušaj paljenja stranačke imovine. Isto nedjelo odmah je prijavljeno Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj te je očevid u tijeku. Pozivamo nadležne državne institucije da u najkraćem mogućem roku dođu do izvršitelja ovog djela uništavanja imovine, ali i neizravnog čina prijetnje za sve naše dužnosnike, članove i simpatizere.

U vremenu kada se svi u spokoju prisjećamo naših namilijih koji više nisu među nama, kao i naših branitelja koji su položili svoje živote za slobodnu Hrvatsku, zastrašujuće djeluju ovakvi kukavički potezi neodgovornih pojedinaca! Posebno nas žalosti i činjenica kako se ovaj nemili događaj zbio u vremenu pripreme sjednica Predsjedništva HSP AS i konstituirajuće sjednice Glavnog stana koje su se trebale održati u Splitu u drugoj polovici studenog 2016. godine.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

HSP AS
HSP AS