Rimac ipak odustala od govora u Kninu, zbog "zlobnika"

Vijesti 29. srp 201613:57 > 14:07
N1

Kako više nije gradonačelnica Knina, niti ima ikakvu drugu funkciju, postavilo se pitanje zašto bi uz predsjednicu države Kolindu Grabar – Kitarović i najavljenog predstavnika branitelja, Ivice Glavote iz specijalne policije, ona u Kninu uopće držala govor.

HDZ-ovka se najprije branila time da da je ideja o njezinom sudjelovanju u protokolu stigla iz Knina i da kao osoba koja je 10 godina vodila grad, upravo ona treba biti među govornicima na 21. obljetnici Oluje. Međutim, na konferenciji za medije u petak ipak je odustala.

“Niti želim, niti mogu dopustiti da zlobnici iskorištavaju moje ime za podjele među braniteljskom populacijom i hrvatskim nacionalnim korpusom uopće i odlučila sam da neće govoriti 5. kolovoza u Kninu”, navela je, prenosi Šibenik.in.

“Neću dopustiti pojedincima, zlobnicima da nam pokvare proslavu i zato odustajem od najavljenog govora. Umjesto riječi, ostavljam iza sebe spomenik Oluji u Kninu, muzej na kninskoj tvrđavi sa lani otkrivenim spomenikom Franji Tuđmanu te velebnu crkvu Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta”, poručuje Josipa Rimac.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.