VIDEO Ćorić nezadovoljnom građaninu kazao da se kandidira na izborima

Vijesti 14. velj 201910:10 > 10:14
N1

Građanin Ante Babić rekao je ministru zaštite okoliša i energetike Tomislavu Ćoriću kako će njegova generacija biti odgovorna za demografski nestanak Hrvatske.

Ante Babić zaustavio je ministra Ćorića pred ulazom u Vladu i izrazio zabrinutost da Hrvatska gubi suverenost jer, kako kaže, premijer Andrej Plenković više vjeruje u EU nego u Hrvatsku i njezin narod. Ministar mu je odgovorio da se ne slaže s njim.

“Vjerujte mi da nitko ne može vjerovati u suverenitet više kao mi danas, a vaša razmišljanja o suverenitetu iz 1991. i naša danas se vjerojatno na drugačiji način izražavaju”, rekao je ministar.

“Zato što vjerujete u Europu bez granica i gdje neće odlučivati glavni gradovi država. Vaša generacija će biti odgovorna za demografski nestanak Hrvatske”, odgovorio mu je Babić koji kaže da je prvi glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova.

Ministar mu je preporučio da se kandidira na izborima, ali da njegov glas neće dobiti.

Babić je, inače, kandidaturu za predsjednika najavio u travnju lani, a u svojoj biografiji, među ostalim, navodi da je bio savjetnik za medije u uredu Franje Tuđmana.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter| Facebook | Instagram