Taksist u Splitu završio u zatvoru zbog prijetnje kolegi

Vijesti 05. srp 201920:24 > 20:26
Ilustracija

Pojačani broj turista izaziva sve veću nervozu među taksistima u zračnoj luci Resnik. Državno odvjetništvo u Splitu izvijestilo je da je u istražnom zatvoru završio 33-godišnji taksist, i to zbog prijetnje 21-godišnjem kolegi.

Jučer ujutro napao ga je fizički i verbalno. Uhvatio ga je za vrat i bacio na tlo. Dok je ležao na podu, gurao mu je prste u oči i usta te zaprijetio: “Vidjet ćeš popodne. Ubit ću te od batina!”

Nešto kasnije poslao mu je poruku preko aplikacije WhatsApp, u kojoj mu je, uz psovke, poručio: “Nećeš ti meni određivati što ću raditi”.

Sukob je izbio zbog rasporeda taksi vozila, prenosi Dalmatinski portal

Mladi taksist događaj je prijavio policiji koja je uhitila 33-godišnjaka i privela ga na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor u trajanju od 30 dana jer postoje osobite okolnosti koje upućuju da bi okrivljenik mogao ponoviti kazneno djelo.

Samo dva dana prije ovog incidenta, na parkiralištu Zračne luke Split razbijena su stakla i retrovizor Eko taksija, a koji sat ranije jednom taksistu slomljen je nos.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram