Imenovan novi direktor Čistoće Split

Vijesti 26. srp 201916:33 > 16:35
N1

Danas je održana Skupština trgovačkog društva Čistoća d.o.o. Split u nazočnosti predsjednice Nadzornog odbora Nevenke Bečić, na kojoj je razriješen dosadašnji privremeni član Uprave-direktor mr. oec. Ante Aleksić, priopćeno je iz Grada Splita.

“Na njegovo mjesto imenovan je mr. sc Lukša Regjo dipl.iur , dugogodišnji djelatnik Čistoće, rukovoditelj općeg, pravnog i kadrovskog sektora.

Skupština je podržala zaključak Nadzornog odbora sa njihove jučerašnje sjednice te je još jednom potvrđeno da je najvažnije funkcioniranje sustava ove gradske tvrtke na zadovoljstvo korisnika njihovih usluga.

Članovi Skupštine uputili su zahvalu brojnim zaposlenicima trgovačkog društva Čistoća d.o.o. Split koji predano obavljaju svoje dužnosti te su izrazili uvjerenje da će i ubuduće njihov rad, napor i dostignuća biti u prvom planu i održati pozitivnu sliku ovog poduzeća.

“Neugodna epizoda je iza nas, a naša tvrtka i njezini zaposlenici nastavit će postizati izvrsne rezultate na zadovoljstvo svih građana”, zaključeno je na Skupštini Čistoće”, stoji u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.