Mario Mamić zbog Eduarda morao jamčevinu platiti u gotovini

Vijesti 17. pro 201512:39 > 12:46
ADRIAN DENNIS / AFP

Mario Mamić poslijepodne bi trebao izaći iz istražnog zatvora nakon što je položio jamčevinu od pet milijuna kuna, rekao je u četvrtak novinarima njegov odvjetnik Čedo Prodanović, objasniviši da za jamčevinu nisu koristili ranije prihvaćenu nekretninu jer je na nju netko u ime nogometaša Eduarda da Silve stavio zabilježbu u zemljišnim knjigama.

Nakon što je sud prihvatio zahtjev da se jamčevina isplati većinom u nekretnini i djelomično u novcu, i nakon što smo uplatili novačni dio, pojavila se neka fantomska tužba osobe koja je pisala kao da je Eduardo da Silva protiv Božidara Šikića, koji je založio svoju nekretninu, podnio tužbu jer mu je Šikić navodno dužan novac, te je stavila plombu u zemljišnim knjigama, izjavio je Prodanović ispred zagrebačkog Županijskog suda.

Dodao je kako zbog toga nisu mogli koristiti Šikićevu nekretninu pa su u srijedu skupili novac i u četvrtak platili jamčevinu u punom iznosu. Iako smatra da je tužba izmišljena, Prodanović kaže da više nisu mogli čekati jer bi postupak prigovora trajao predugo. Prodanović je siguran da tužbu protiv Šikića nije pisao da Silva jer se on nalazi u Brazilu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.