Krumpir je prikladan prilog za razna jela, a mnogi ga rado grickaju bez dodataka kada se pripremaju kao pomfrit, a važno je i znati kako ga pravilno podgrijati kako bi ostao ukusan.
Oglas
Krumpir nakon pripreme brzo postane gnjecav, a kada ga podgrijavate važno je da to ne radite u mikrovalnoj jer će upravo zbog zbog neujednačene temperature postati gnjecav.
Također, ulje u kojem su se krumpiri pržili tijekom zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici poprimit će "zagoreni" okus.
Najbolje je podgrijati krumpir na štednjaku, u većoj posudi, na umjerenoj temperaturi, gdje je potrebno cijelo vrijeme miješati krumpir dok se potpuno ne zagrije.
Budući da prženi krumpir već ima ulja, nije potrebno dodatno ulje. Osim toga, bitno je paziti da se krumpiri u tavi ne dodiruju, jer će zagorjeti i neće biti hrskavi, prenosi klix.ba.
Kada se krumpir zagrije, ocijedite višak masnoće, dodajte prstohvat soli i uživajte u njegovom okusu.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
Oglas
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
Oglas
NAJČITANIJE
Oglas
Oglas
Najnovije
Oglas
Oglas