Na zagrebačkom Velesajmu danas cijepljeno više od 1700 osoba

Vijesti 13. tra 202118:22
Izvor: Josip Regovic / PIXSELL / ilustracija

Na zagrebačkom Velesajmu cijepljenje se provodi u dvije smjene, a danas do 15 sati cijepljeno je 1.771 osoba. Kako protječe cijepljenje i što se događa ako se osoba ne pojavi u dogovorenom terminu, u Dnevniku N1 televizije komentirao je Miroslav Hanževački, ravnatelj Doma zdravlja Zagreb zapad.

“Kad se prijavite na platformu ili preko svojeg liječnika obiteljske medicine iskažete interes, u redu je odgovoriti i naručiti se. Sporadični su slučajevi kad se netko ne javi. Onda volonteri pokušavaju pozvati nekoga sljedećeg iz te baze, ali to je uistinu iznimno. Danas je preko 1700 ljudi prošlo kroz ovaj prostor”, kazao je Hanževački.

N1

Kazao je da među osoba koje se žele cijepiti postoji stav “ako postoji nešto drugo, uzet ću to umjesto AstraZenece” te je dodao da su ipak koristi ovog cjepiva ipak veće nego rizici.

“U ovom tjednu do današnjeg dana nismo još imali nikakve količine cjepiva za ordinacije”, rekao je Hanževački i dodao da se cijepljenje nije provodilo na punktovima otkad je počeo proces cijepljenja na Velesajmu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

 

Komentari

Vaš komentar