Olujni vjetar na dionici A6 Kikovica-Delnice, otvorena samo za osobna vozila

Vijesti 18. sij 202208:10 0 komentara
Nel Pavletic / Pixsell / ilustracija

Zbog olujnog vjetra autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice, otvorena je samo za osobna vozila, a obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar - DC3, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Novog Vinodolskog i Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Ponegdje ima magle. U priobalju puše bura. Zbog niskih jutarnjih temperatura moguća je poledica na većini cesta u unutrašnjosti, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima se savjetuje da na put ne kreću bez propisne zimske opreme.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na cestama u Lici.

Opasnost je od naleta na predmet na kolniku A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva na čvora Draga u smjeru GP Rupa. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km na sat.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U prekidu je trajektna linija 638 Sumartin-Makarska.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!