Zapovjednik DVD-a Solin: Naslage tuče još se uklanjaju, ali situacija je dobra

Vijesti 06. pro 202220:27 0 komentara

Zapovjednik DVD-a Solin Jozo Džaja, gostujući u Dnevniku, komentirao je nevrijeme koje je jutros zabijelilo šire splitsko područje.

Snažnom tučom i poplavama najgore je pogođen Solin, ali zapovjednik kaže da je trenutna situacija zadovoljavajuća: “Još uvijek ima naslaga tuče na parkirnim mjestima. Upravo se vratila ekipa DVD-a sa terena, s izvlačenja osobnog vozila. Tijekom dana, imali smo deset intervencija. Prva je bila na poplavljenoj obiteljskoj kući; zatim ispumpavanje vode iz garažnih mjesta i podruma, a poplavljena su bila i dva parkirna mjesta ispred policijske stanice”.

VEZANA VIJEST

Na pitanje o štetama koje je prouzročilo nevrijeme, Džaja je rekao: “Sutra će gradske službe po prijavi građana utvrditi točnu štetu na privatnim objektima. Krupa je napravila štetu na vozilima, ali ne veliku. To su manja oštećenja šofer šajbi i krovova vozila”. Službe Grada Solina izvijestit će o preciznim podatcima o štetama sutra tijekom dana.

Zapovjednik Džaja danas je razgovarao i s načelnikom Stožera civilne zaštite Grada Solina: “Mi smo kao žurna služba obavili sve po našim propisima. Na terenu su bile tri ekipe, a kolege iz DVD-a Vranjic pomagali su građanima na jugoistočnom dijelu. S načelnikom sam se čuo. Sve je u radu. Još trebamo ukloniti naslage tuče sa parkirnih mjesta u gradu na kojima se vozila ne mogu pomaknuti s parkirališta”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!