Oglasilo se srpsko ministarstvo o tučnjavi u Vukovaru: “Među ozlijeđenima nema Srba”

Vijesti 07. sij 202417:36 3 komentara
Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL

U Vukovaru je sinoć došlo do fizičkog obračuna više osoba, pri čemu je bilo i ozlijeđenih, potvrdila je u nedjelju policija. Iz policije nisu precizirali o kojem je broju sudionika riječ navevši tek da se utvrđuju sve okolnosti incidenta, a ozlijeđenima je pružena zdravstvena pomoć.

Neslužbeno se doznaje kako je sukob izbio iza 22 sata, a skupina starijih pretukla je skupinu mladića među kojima je bilo i maloljetnika.

O svemu se oglasilo i srpsko ministarstvo vanjskih poslova, navodeći da među njima nema pojedinaca srpske nacionalnosti. “Među ozlijeđenima u spomenutoj tučnjavi nema srpskih državljana, kao ni pripadnika srpske zajednice u Hrvatskoj”, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova za Telegraf.rs.

Da je nekoliko mladića koji su pretučeni u Vukovaru u subotu navečer završilo u bolnici, potvrdili su Večernjem listu Iz Kliničkog bolničkog centra Osijek.

“U ranim jutarnjim satima zaprimljena su tri maloljetnika, dvoje sa zadobivenim teškim tjelesnim ozljedama. Trenutno su stabilno i nalaze se izvan životne opasnosti”, kažu u Ravnateljstvu KBC-a Osijek. Dežurni liječnik iz KBC-a Osijek dodao je još za 24sata kako jedan mladić ima frakturu lubanje i kosti lica, dok drugi zadržani mladić ima lakše ozljede, kontuziju glave, trbuha i prsnog koša.

Podsjetimo, u subotu, oko 22 sata, u centru Vukovara došlo je do incidenta u kojemu je nekoliko mladića starih oko 15 godina pretučeno. Kako se neslužbeno doznaje, ozljede je zadobilo desetak mladića. Njih je pretukla druga skupina, nešto starijih mladića.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare