Otac uhićenog župana Posavca: Ovo je igra i namještaljka, on je pošten

Vijesti 10. ruj 202116:43 > 16:44 6 komentara
Mario Naranđa/PIXSELL

Ivan Posavec, otac uhićenog međimurskog župana Matije Posavca, dao je izjavu za medije. Smatra da je "ovo igra i namještaljka" te mu nije jasno kako je do toga došlo.

“Ni u snu ne bih mogao sanjati ovo. Cijeli život se pošteno borim, njega sam upozoravao, znao sam da je politika prljavi posao, rekao sam: ‘Kad ti god što treba, reci mi’. Uvijek je bilo tako. Govorio je: ‘Sve je u redu, tata, ne brini…’ Sad mi ovo nije jasno. Je li to neka igra, namještaljka? Mislim da jest. On je predobar i pošten, moj sin. Da sam znao da će se to dogoditi nakon 12 godina njegove politike… Nisam mu branio da uđe, mogao je ostati u firmi, imam jednu zdravu firmu”, rekao je Ivan Posavec.

VEZANA VIJEST

Poslao je poruku svom sinu.

“Sad bih mu poručio da dođe i sve ostavi, taman za te novce neka sjedi, ja ću mu plaću davati i raditi dokle god budem mogao. Navodno je dobio 10.000 kuna, nemam pojma zbog čega. Jutros smo se zadnji put vidjeli. Bila je policija tu, bio je pretres. Rekao mi je: ‘Ništa, tata, ne brini’. Ni on, a pogotovo ja nismo to zavrijedili. Ako je u to umiješana politika, onda mi je žao što sam bio i u ratu zbog takve politike. Da neki ljudi uživaju puno toga, puno griješe i onda da je netko žrtveno janje”, rekao je Posavec, prenosi Večernji list.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare