Jandroković: Konkurencija izbore koristi za proste, vulgarne i destruktivne napade

Vijesti 06. tra 202412:28 0 komentara
Damir Spehar/PIXSELL

Nositelj liste HDZ-a i partnera za drugu izbornu jedinicu Gordan Jandroković izjavio je u subotu u Bjelovaru da ga raduje to što su građani prepoznali rezultate rada Vlade i nisu nasjeli na oporbu koja pokušava izazvati kaos i prikazati da situacija nikad nije bila gora.

“Uvjeren sam da građani znaju procijeniti što je dobro napravljeno i što treba unaprijediti, jer ne možemo slikati stvari idealnim bojama nego što treba i popravljati. Dosadašnja kampanja pokazuje da ljudi žele konstruktivnost i žele da se natječemo programima, ideja i vrijednostima koje zastupamo”, rekao je Jandroković koji je u društvu Darija Hrebaka (HSLS) i drugih kandidata s te liste u subotu obišao bjelovarsku tržnicu.

Naša konkurencija, ocijenio je, izbore koristi za proste, vulgarne i destruktivne napade, ali uvjeren sam da će naši građani honorirati one koji su okrenuti rješavanju problema i nude viziju Hrvatske za sljedeće četiri godine,.

Dodao je da su Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija odličan primjer kvalitetne suradnje gradova i općina sa županijom i državnom razinom koja donosi korist građanima.

Gradonačelnik i predsjednik HSLS-a Dario Hrebak također je pohvalio sinergiju do koje dolazi suradnjom države i lokalnih jedinica samouprave.

„Kao država nikad više novca u našoj povijesti iz EU fondova, Bjelovar ima 200 milijuna eura odobrenih iz EU fondova, to je pola Pelješkog mosta koji će se realizirati u sljedećih godinu i pol do dvije i zato idemo dovršiti posao. Druga stvar zašto smo se odlučili za HDZ i ostale partnere je porezna politika u kojoj će država uzimati manje novca i time će se stvoriti uvjeti za otvaranje novih radnih mjesta”, naveo je Hrebak.

Najavio je da će Grad Bjelovar, zbog dobrog punjenja proračuna, dodatno sniziti višu stopu poreza na dohodak sa 28 na 25 posto.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!