Na Velesajmu i u domovima zdravlja cijepljenje ipak samo uz prethodnu narudžbu

Vijesti 27. lip 202117:04 > 17:07 0 komentara
cjepivo, cijepljenje, covid,
Unsplash / ilustracija

Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar upozoravaju kako će u ponedjeljak na Zagrebačkom velesajmu i na ostalim lokacijama za masovno cijepljenje u organizaciji domova zdravlja Grada Zagreba cijepljenje biti moguće samo uz prethodnu narudžbu.

Na punktu Zagrebačkog Velesajma te na punktovima u organizaciji Domova zdravlja Zagreb – Centar, Zagreb – Zapad i Zagreb – Istok, cijepljenje se sutra odvija prema unaprijed dodijeljenim terminima i neće biti moguće pristupiti cijepljenju bez najave, poručuju u priopćenju.

Također podsjećaju kako Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju sutra punkt za cijepljenje prvom dozom cjepiva bez naručivanja na adresi Škola narodnog zdravlja, Rockefellerova 4 i to u vremenu od 9 do 15 sati.

Od 9 do 11 sati cijepiti se mogu osobe u dobi od 65 i više godina i osobe s kroničnim bolestima, od 11 do 13 osobe u dobi 40 i više godina, a od 13 do 15 sati mlađi od 40 godina. Cijepljenju, isključivo prvom dozom moći će pristupiti samo osobe s osiguranjem HZZO-a (zdravstvena iskaznica i MBO su nužni), navode u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!