Horoskopski znakovi s kojima ćete doživjeti najbolji seks u životu

Lifestyle 08. lip 202318:08 0 komentara
Pixabay

Kao što je svaka osoba jedinstvena, tako su i horoskopski znakovi, posebno kada je u pitanju seks. Neki znakovi uživaju u igranju uloga, dok drugi vole klasično vođenje ljubavi. Nekima je potrebna duga predigra, dok su neki spremni za seks odmah i svuda.

Pojedini horoskopski znakovi su poznati po tome što su odlični u krevetu poput Škorpije, Ovna, Lava, Vage i Bika. I mnogi od tih istih znakova imaju tendenciju da budu pomalo ludi u krevetu, piše Zadovoljna.rs.

Fillis Vega, autorica knjige „Erotska astrologija: otkrivene seksualne tajne vašeg horoskopa“, napravila je listu horoskopskih znakova i objasnila tko je najviše seksualno kompatibilan, kao i što koji znak uzbuđuje.

Ovan

Seksualni stil: Strastveni i nestrpljivi, jedan od tri vatrena znaka, Ovnovi su ljubavnici koji žele odmah prijeći na stvar. Ne vole se udvarati cvijećem i romantikom. Oni su glumci, a ne sanjari, i više vole sočan, energični nered nego dugotrajno vođenje ljubavi.

“Oni žele ono što žele, i žele to odmah”, kaže Vega. Ako ste vi ono što žele, imat ćete posvećenog partnera koji želi vam ugoditi između u krevetu – ali bolje je da ne ulazite u predigru jer nećete dobiti mnogo.

Seksualno kompatibilni horoskopski znakovi: Lav, Strijelac, Blizanci, Vodenjak.

Uzbuđuje ih: Sve drugačije, agresivni partneri. “Napad!” kaže Vega. “Kod Ovna nema suptilnosti.”

Ne uzbuđuje ih: Isto-staro, isto-staro. Zakazivanje seksa svakog utorka i četvrtka s vašim Ovnom je siguran način da mu na smrt dosadite.

Bik

Seksualni stil: Bikovi žele piti i večerati i polako zavoditi. Ovi senzualni ljubavnici razmišljaju o svojim odlukama, ali kada jednom odluče da ste vi ta/taj, htjet će vas i samo vas. Pouzdan i lagodan Bik voli jednostavan seks i posjeduje libido koji ga, kada se jednom oslobodi, drži cijelu noć.

Seksualno kompatibilni horoskopski znakovi: Djevica, Jarac, Rak, Škorpion, Ribe.

Uzbuđuje ih: Samo stavite lijepu posteljinu na krevet, malo cvijeća u sobu, otvorite bocu finog vina i uključite muziku.

Ne uzbuđuje ih: Ako ih gurnete uza zid ili se pojavite u njihovoj kući u čudnom kostimu, vaš Bik će vjerovatno trčati vrišteći. Ovi tradicionalistički zemaljski znakovi ne vole iskrivljenu zabavu.

Blizanci

Seksualni stil: Zbog toga što je zračni znak, Blizanci se prvo stimuliraju mentalno, a zatim fizički. Kada ga uzbudite, odvucite ga u spavaću sobu, jer Blizanci lako odlutaju. Seks će sigurno biti vruć.

“Oni vole pričati tijekom seksa; vole pričati o seksu”, kaže Vega. Izležavanje čini one rođene u znaku blizanaca nervoznima, tako da ne shvaćajte osobno kada vaš Blizanac želi ustati iz kreveta nakon što doživi vrhunac.

Seksualno kompatibilni horoskopski znaci: Vaga, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac.

Uzbuđuje ih: nevaljali razgovor i novine. Recite mu što ćete mu napraviti i, još bolje, učinite nešto što nikada ranije nije učinio. Blizanci se također često mijenjaju, pa će mu se možda svidjeti akcija na krovu u utorak i ples u krilu u srijedu.

Ne uzbuđuje ih: Iako mogu biti sretni u monogamnom odnosu, žele se osjećati slobodnima.

Rak

Seksualni stil: Izuzetno emotivni Rak želi vezu, a kada te uhvati u svoje ruke, ne želi te pustiti.

Ovi intenzivni, ozbiljni, posesivni ljubavnici ciljaju na jednog partnera s kojim će uživati u svojim omiljenim senzualnim aktivnostima. Iako u početku mogu biti stidljivi, oni su nježni i duboko privrženi kada se osećaju ugodno.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Jarac, Škorpion, Ribe.

Uzbuđuje ih: Neka odlična hrana i puno povjerenja. Spremite svom Raku obrok i dajte mu do znanja da može biti ranjiv s vama i možda ćete doživjeti da vam on zauvijek ugađa.

Ne uzbuđuje ih: Šta god da radite, nemojte povrijediti njihove osjećaje. Ovaj superosjetljivi vodeni znak se lako uvrijedi, a pošto ima najbolje pamćenje od svih horoskopskih znakova, nikada neće zaboraviti kako ste zeznuli stvar.

Lav

Seksualni stil: Lav želi biti zvijezda i dramatičan je u krevetu kao i u životu. Lav žudi za priznanjem i publikom, a ako mu nastavite aplaudirati, on će vas zadovoljiti. „Želeda ih se mazi, fizički i riječima”, kaže Vega.

Ovi rođeni ljubavnici su izuzetno seksualni, inventivni i odani. Oni ne prihvaćaju ne kao odgovor, pa zašto se mučiti? Prepustite se i dozvolite im da naprave show.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Strijelac, Blizanci, Vaga, Vodenjak.

Uzbuđuje ih: Beskrajno laskanje. Recite magnetnom Lavu da je predivan, duhovit i fantastičan u krevetu i gledajte kako njegov libido naglo raste.

Ne uzbuđuje ih: Lav mora biti glavni, ili barem misliti da je on glavni. Dakle, ako cijenite svoj mir, nećete pokušavati reći Lavu šta da radi.

Djevica

Seksualni stil: “Svi misle da je Djevica čedna, ali onesu samo izbirljivi”, kaže Vega. One vole čisto i lijepo okruženje. One su slatki, romantični, uredni ljubavnici koji uspijevaju u mirnim vezama.

Iako mogu djelovati šokirano kada im predložite nešto nevaljalo, oni su potajno oduševljeni. Zato nagovorite svoju Djevicu na onu akrobatsku pozu o kojoj ste čitali u Kamasutri.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Jarac, Rak, Škorpion, Ribe.

Uzbuđuje ih: Čista posteljina, tradicionalno udvaranje, rutina. Pažljivo postupajte prema njima, kupujte im lijepe poklone, čitajte im poeziju i generalno se bavite njihovim dragocjenim, staromodnim seksualnim senzibilitetom.

Ne uzbuđuje ih: “Ne bacajte ih na zemlju i ne pokušavajte ništa grubo”, upozorava Vega. Njih ne zanima ništa od toga.

Vaga

Seksualni stil: Sofisticirana Vaga je intelektualka i perfekcionist – ovaj znak je zaintrigiran erotikom i konceptualnim pristupima zadovoljstvu.

On je otvorenog uma, ali prefinjen, tako da će se vjerojtno složiti sa bilo čim, sve dok nije previše čudno.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac.

Uzbuđuje ih: Lijepo uređena spavaća soba, noć u gradu. Vagu uzbuđuju lijepe situacije u kojima može iskazati svoj stil. Možda je previše ljubazna da bi to rekla, ali ona zaista traži skupe poklone.

Ne uzbuđuje ih: “Bez grubog hotelskog seksa”, kaže Vega. Također bi bilo najbolje izbjegavati kampovanje. Vage nisu zainteresirane za vođenje ljubavi pod zvijezdama osim ako nisu u luksuznoj kabini sa krovnim prozorima.

Škorpion

Seksualni stil: Svi znaju da su Škorpije zaigrani. Međutim, tajanstven i intenzivan Škorpion više voli celibat nego seks sa bilo kim. Nju zanima transformativno vođenje ljubavi, a ne seks od dvadesetak minuta.

“To mora biti više od seksa i ljubavi”, kaže Vega.

Seksi Škorpija ili je potpuno nezainteresirana ili je u potpunosti fokusirana na vas. Kada odluči da ste vi taj, pokazat će vam besmrtnu ljubav i mračnu erotsku akciju. Ako želite biti sa Škorpionom, počnite raditi na svojoj izdržljivosti i pripremite se.

Seksualno kompatibilni znakovi: Rak, Ribe, Blizanci, Vaga, Vodenjak.

Uzbuđuje ih: Razumijevanje. Kada znate što voli vaš dragi Škorpion, učinite to za njega. Ovom znaku možete slobodno ponuditi i bič.

Ne uzbuđuje ih: Nasrtljivi ljudi. Ako mislite da imate kontrolu ili je pokušate preuzeti, Škorpion će vas izbaciti sa kolosjeka.

Strijelac

Seksualni stil: Ovaj vatreni, entuzijastičan svjetski putnik učinit će da se osjećate kao jedina osoba na svijetu kada je u krevetu s vama.

Dok ga imate, čeka vas sjajno vreme, jer je Strijelac otvoren, avanturistički i posvećen zabavi. Očekujte da će postati požudan kada je na novom i uzbudljivom mjestu. „Oni ti udovoljavaju i žele da im udovoljiš; pokušaće sve i vodiće ljubav bilo gde“, kaže Vega.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Lav, Blizanci, Vaga, Vodenjak.

Uzbuđuje ih: Avantura. Isprobajte čudan seksualni položaj ili egzotičnu seksualnu tehniku.

Ne uzbuđuje ih: Predvidljivost. Ako uvijek želite ostati kod kuće i gledati filmove subotom, Strijelci će umrijeti od dosade. Odmaknite se od dnevnika i spustite daljinski ako želite da vam se posreći kasnije.

Jarac

Seksualni stil: Ovi momci mogu izgledati kao radoholičari, ali kada jednog namamite u spavaću sobu, on će vam pokazati zbog čega je to tako. “Jarac je jedan od najstrastvenijih znakova”, kaže Vega.

Pošto je ljubavnik Jarac pouzdan, ambiciozan i odgovoran, on često sublimira svoju seksualnu želju. Međutim, ispod te profesionalne vanjštine, on je spreman za akciju. Kada se zagrije, on je nježan, direktan i posvećen zadovoljstvu. Bonus: Ima veliku izdržljivost.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Rak, Škorpion, Ribe.

Uzbuđuje ih: Jarčeve privlače pametni, ostvareni ljudi koji su voljni napraviti prvi korak i imaju strpljenja da ih odvuku s posla seksi odjećom ili romantičnim obrokom. Oni vole planirati “seksualne noći” unaprijed.

Ne uzbuđuje ih: Spontanost i čudaci. Jarac ne voli hirovite trzavice koje ometaju njegov prepun raspored, kao što ne voli biti obuzet osobom koja se ne uklapa u njegov život.

Vodenjak

Seksualni stil: Nitko ne može uhvatiti ove ekscentrike. Libido Vodenjaka je mentalno stimuliran; spreman je pokušati sve ako zvuči zanimljivo.

Vodenjak počinje sporo, ali može se dovesti u ludo strastveno stanje – i kada dođe do toga, oduševit će vas. Ali budite svjesni da nikada ne možete u potpunosti posjedovati neuhvatljive Vodenjake.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Ovan, Lav, Strijelac.

Uzbuđuje ih: Razgovor, neobične ličnosti, intelektualne aktivnosti.

Ne uzbuđuje ih: Ako ste konvencionalni tip koji nema ni čudnu ni tamnu stranu, nećete biti zanimljivi Vodenjaku. Ako Vodenjak misli da ćete mu oduzeti slobodu, pobjeći će.

Ribe

Seksualni stil: Ovaj ljubavnik je kameleon, sposoban promijeniti svoj stil u skladu s vašim potrebama i željama. „Oni su emocionalni, a ne intelektualni“, kaže Vega.

Ono što je previše nevaljalo drugom znaku, za Ribu je samo zabava. Oni prilaze seksu otvorenog uma i otvorenog srca, uvijek očekujući da će zajedničko vrijeme biti fantastično.

Seksualno kompatibilni znakovi: Škorpion, Rak, Bik, Djevica, Jarac.

Uzbuđuje ih: Kada ste vi srectni, on je sretan, pa se potrudite da pokažete svoju zahvalnost. Pošto su oni sanjari, Ribe često vole igre fantazije, pa im igranje sa raznim kostimima nije strano.

Ne uzbuđuje ih: Nemojte glumiti da ste ravnodušni sa Ribama, inače će izgubiti libido.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.