Vidite li slovo M na svom dlanu? Nemaju ga svi, a ovo mu je značenje

Lifestyle 05. lip 202308:37 0 komentara
Jordan Whitfield/Unsplash

Čitanje iz dlana ljude intrigira od davnina iako neki ovu praksu smatraju čudnom pa čak i glupom dok je drugi shvaćaju ozbiljno i proučavaju studiozno.

Čitanje iz dlana je neka vrsta drevne umjetnosti koja datira od prije nekoliko tisuća godina. Nastala je iz hinduističke astrologije, a prvi dokazi o toj praksi nalaze se u drevnim kineskim tekstovima proricanja ‘I Ching’.

Ova praksa se proširila Azijom i Europom, pa je Aristotel saznao za nju, a on je to znanje prenio Aleksandru Velikom koji ga je koristio za procjenu karaktera svojih vojnih časnika.

To je vrlo opširna tema i mnoštvo je detalja na dlanu koji se proučavaju, a ovaj put ćemo se zadržati na linijama koje tvore slovo M, a nema ih svatko.

Pogledajte svoj dlan i pronađite slovo M, ako ga imate tada ste posebni, a ovo su vaše vrline:

– vrlo ste daroviti

– imate jaku intuiciju

– iskreni ste, a isto to očekujete od drugih

– ne smetaju vam promjene u životu

– znate prepoznati ljude koji lažu

– poduzetni ste

– imate karakteristike koje su odlikovale mnoge proroke i vođe

– sreća vas prati u životu

Oni koji imaju M na dlanu dobri su u novinarstvu, pisanju ili obrazovanju. Osim toga, jako dobro znaju kako zaraditi novac, napredovati u karijeri, vrlo su disciplinirani i znaju sami sebe motivirati, prenose 24sata.

Također, imaju odlične liderske sposobnosti, vole rješavati misterije, a ponekad ih privlače karijere u pravu ili politici. M na dlanu simbol je bogatstva, piše na portalu davidwolfe.com.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ