Brzo se priprema i vrlo je ukusna.
Sastojci
(za 3 osobe)
– 500-600 g pilećeg bijelog mesa
– 2 naranče
– 1 mrkva
– 1 tikvica
– 1 zelena salata
– balzamični ocat
– mješavina začina, po želji
– 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Bijelo meso nasijecite na kockice, malo posoliti i umiješajte mješavinu začina: morska sol, češnjak, paprika, crni papar, kurkuma, ruzmarin, muškatni oraščić, kadulja, celer i paprika.
Propržite na jakoj vatri, zalijte s vrlo malo vode i dinstajte poklopljeno 15 minuta.
Tikvice narežite na kriške i propržite ih u tavi na vrlo malo maslinovog ulja da ostanu hrskave. Naranče izrežite na komade, svježu mrkvu izribajte na veće komade.
Salatu izrežite na rezance, dodajte piletinu, mrkvu i sve ostale sastojke pa začinite octom i maslinovim uljem.
Po želji pospite sjemenkama bundeve i poslužite.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
#related-news_0
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!