Kolač obložen zlatnom folijom i ukrašen kristalima košta 900 eura po kilogramu. Kristali krase i pakiranja tog tradicionalnog božićnog kolača u Italiji.
U ponudi je i panettone obložen srebrnom folijom - za 300 eura.

Ovo nije prvi put da Hartvig oduševljava svojim ekskluzivnim kreacijama. Jednom je za ruskog kupca napravio panettone s pravim dijamantima vrijedan 300 tisuća eura.

Nekoliko godina kasnije indijski kupac naručio je božićnu tortu ukrašenu dijamantnom narukvicom i tijarom za 700 tisuća eura. Takve kreacije izrađuju se samo po narudžbi, a dijamante dostavlja kupac, rekao je Hartvig.

Panettone (kolač od dizanog tijesta s bademima, grožđicama i kandiranim voćem) i pandoro (zvjezdasti kolač od maslaca sa šećerom u prahu) u mnogim se obiteljima jede od početka prosinca do novogodišnje noći - ili za doručak uz šalicu cappuccina ili kao desert nakon večere uz čašu pjenušca.