Alvarezov tim najavio razgovore s dobavljačima, radnicima…

Vijesti 05. tra 201712:15 > 13:25
N1

Javnosti se obratila Ivona Janjić glasnogovornica tima Antonia Alvareza III. koji je pruzeo posao restrukturiranja Agrokora.

Glavni direktor za restrukturiranje i njegov tim od ranog jutra intenzivno rade, posao je vrlo kompleksan i zadataka je puno. Cilj je u što kraćem roku uspostaviti stabilnost poslovanja, i sada je potreban doprinos svih da se Agrokor spasi. Glavni direktor za restrukturiranje će sa svojim timom, čiji su članovi predstavljeni jučer, direktno nadgledati i provoditi sve financijske i pravne poslove tijekom cjelokupnog procesa restrukturiranja“, kazala je Janjić.

‘Nastavljamo već danas s nizom aktivnosti – prvenstveno komunikacija sa zaposlenicima i dobavljačima’, kazala je Janjić.

“Kao što ste jučer mogli vidjeti, direktor restrukturiranja je vrlo izravan i otvoren te realističan i usmjeren na konkretne rezultate. Mi ćemo i dalje nastaviti informirati javnost o svemu”, poručila je Ivona Janjić, glasnogovornica Alvarezova tima u kratkom obraćanju javnosti u Agrokorovu tornju.

 Kako doznajemo, članovi Alvarezova tima, već su krenuli ‘u akciju’, te na nekoliko lokacija razgovaraju s dobavljačima.

Tijek događaja u Agrokoru iz minute u minutu pratimo na OVOM LINKU.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.