Grmoja Lackoviću: Bandićev trgovac me neće zastrašiti

Vijesti 13. stu 201717:11 > 17:14
N1

Zbog izjave Nikole Grmoje, koji ga je prozvao radi članstva u Državnom sudbenom vijeću jer mu je sporno što je Lacković u DSV-u zamjena Milanu Bandiću, i izjave da je DSV izvor korupcije, Željko Lacković je najavio da će tužiti političkog tajnika Mosta.

“To su bile teške optužbe, nadam se da će dobiti sudski epilog. Naša zemlja gubi kredibilitet zbog politike koju zastupa Grmoja. I oni su su imali svog čovjeka u DSV-u, ali se nije pojavljivao, bio je samo na jednoj sjednici. Da biste bili u DSV-u, morate znati nešto o pravu. Mislim da ovakva izjava zavrijeđuje kazneni progon, ako to ne napravi DSV, ja ću to učiniti, iako je on to rekao uvijeno”, kazao je Lacković.

Na reakciju Nikole Grmoje nije trebalo dugo čekati.

Bandićeva zamjena u Hrvatskom Saboru najavljuje tužbu protiv mene jer sam rekao da je Državno sudbeno vijeće izvor korupcije.

”Prema njemu glavni problem hrvatskog pravosuđa je činjenica da suci nisu adekvatno plaćeni dok korupciju u pravosuđu ni ne spominje. Osim korupcije, dodat ću i indolentnost koja se pokazuje na najnovijem primjeru iz kuhinje DSV-a: sutkinju sa suda u Kninu, koja je aplicirala za građanski odjel zagrebačkog Županijskog suda, imenovali su na kazneni odjel koji rješava najkompliciranije uskočke predmete!

Do zadnjeg daha borit ću se za bolju i pravedniju Hrvatsku i nitko me ne može zastrašit, a posebno ne Bandićev trgovac Željko Lacković. U ovoj borbi sam spreman ići do kraja i platiti svaku cijenu”, poručio je Grmoja.