Bačić branio Šipićevo vrijeđanje novinara: Odgovorio je kako misli da je primjereno

Vijesti 08. lis 202417:46 1 komentar
Davorin Visnjic/PIXSELL

Vezano uz objavu ministra demografije i useljeništva Ivana Šipića (DP), Bačić je rekao kako je taj ministar bio napadan, kritiziran i omalovažavan i prije nego je objavio mjere za demografsku revitalizaciju Hrvatske te da je odgovorio dijelu medija i novinara onako kako misli da je primjereno, očito povrijeđen pokušajima da ga se ismije.

U komunikaciji u javnosti treba biti pristojan i imati mjeru, rekao je Bačić te dodao kako ne misli procjenjivati je li zbog pojedinih, po njemu, neprimjerenih kritika novinara ili medija i riječi koje su mu upućene ministar Šipić primjereno reagirao, ali da je to učinio kao političar i čovjek.

To bi pitanje trebalo postaviti njemu, kaže Bačić.

Napomenuo je da u izradi nacionalnog plana stambene politike ministar Šipić i njegovo Ministarstvo sudjeluju vrlo aktivno, predlaže i sugerira određene mjere koje bi istodobno bile i demografske mjere.

Ministar Šipić i sam priprema određene mjere i projekte koje će predstaviti, dodao je Bačić.

Na sastanku parlamentarne većine se također razgovaralo i o otklanjanju posljedica poplave u Podgori kod Makarske i u BiH, kao i pruženoj pomoći te rezultatima turističke sezone.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare