Nekad najbogatiji ministar, čekao u redu za subvenciju od 1000 eura: “Hvala županiji”

Vijesti 27. kol 202421:24 0 komentara
Milan Sabic/PIXSELL

Lovro Kuščević, nekad najbogatiji ministar u HDZ-ovoj Vladi kojem se sudi za malverzacije sa zemljištem, uzeo je poticaje od županije za solare i došao po njih.

Kuščević se prijavio na taj program te je od županije dobio 1000 eura, a subvencije korisnicima javnog poziva za ugradnju solarnih elektrana na obiteljskim kućama i dizalica topline, među kojima je bio Kuščević (HDZ), dijelio je župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban (HDZ).

Kuščević je bio na visokom 25. mjestu. Navalu je uočio i župan pa je najavio da će subvenciju ipak dobiti svi koji su ispunili uvjete, a rok je krajem godine.

O svemu se za 24sata oglasio i bivši ministar: “Zelena gradnja i održivost su naša budućnost, a sad već i sadašnjost. Kao građanin i kao direktor tvrtke koja prodaje i ugrađuje solarne elektrane jako sam zadovoljan da je Splitsko-dalmatinska županija prepoznala trendove i ovako pomaže građanima da snize troškove energije te tako na kraju zajedno pridonesemo zaštiti našeg okoliša. Ja ću subvenciju iskoristiti za financiranje solarne elektrane na mojoj obiteljskoj kući u Nerežišćima, koja je napravljena u svibnju ove godine. Kriteriji dobivanja subvencije su jasni i transparentni te vjerujem da je sve napravljeno u skladu s pravilima. Na jednak sam način, kao ostali građani, udovoljio uvjetima i ostvario pravo na subvenciju”, rekao je Kuščević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!