Dvije nesreće na A1, srna na autocesti A3, za dio vozila zatvorena dionica magistrale…

Vijesti 22. kol 202407:54 0 komentara
Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatski autoklub (HAK) je u četvrtak ujutro izvijestio o nekoliko izvanrednih situacija na prometnicama širom zemlje.

Vozilo je u kvaru na autocesti A3 na 20+500 km između čvora Lučko i čvora Buzin u smjeru Lipovca. Promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Prometna nesreća na autocesti A1 na 35+000 km između čvora Karlovac i čvora Jastrebarsko u smjeru Zagreba. Promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Prometna nesreća na autocesti A1 između čvora Skradin i čvora Pirovac (301+200 km ) u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 100 km/h.

Na autocesti A3, između čvora Spačva i čvora Lipovac, uočena je srna i vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te od Senja do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina).

Zbog jakog vjetra zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle na državnoj cesti (DC99) između čvora i mjesta Križišće i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107).

Danas između 12:00 i 13:00 sati zbog radova i miniranja na državnoj cesti DC1, brzoj cesti Solin-Klis na izgradnji čvora Mravinci promet će biti u prekidu u trajanju do 15 minuta. Obilazak je županijskom cestom ŽC6253 – starom kliškom cestom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!