Nakon prijave liječnika, pročelnik Klinike za traumatologiju podnio ostavku

Vijesti 05. srp 202415:02 0 komentara
Marko Prpic/PIXSELL

Prof. Dinko Vidović više nije predstojnik Klinike za traumatologiju u Draškovićevoj.

Predstojnik Klinike za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice, prof. dr. sc. Dinko Vidović, podnio je ostavku na dužnost predstojnika Klinike za traumatologiju, koju je ravnatelj prof. Davor Vagić prihvatio.

Izvanredni unutarnji nadzor nad radom Klinike za traumatologiju, pokrenut 27. svibnja 2024. od strane ravnatelja Vagića, donio je zaključke i preporuke za daljnji nesmetani rad Klinike. “Unutarnji nadzor utvrdio je narušene odnose u komunikaciji između pojedinih liječnika i predstojnika Klinike”, navodi se u kratkom odgovoru ravnatelja, prenosi Večernji list.

Također je završen i drugi postupak, pokrenut u povodu prijave za zaštitu dostojanstva radnika na radnom mjestu. Zapisnik o provedenom postupku rješavanja pritužbe za zaštitu dostojanstva tajan je na temelju stavka 10. članka 134. Zakona o radu kojim je propisano da svi podaci utvrđeni u postupku zaštite radnika moraju ostati tajni. Početkom idućeg tjedna bit će imenovan v.d. predstojnika Klinike za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice, poručuju iz Vinogradske.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!