Vatrogasci izvukli ozlijeđenog mornara iz mora. “Čuli smo zapomaganje”

Vijesti 11. kol 202417:42 0 komentara
Čitatelj

U Malom Lošinju dogodila se nesreća s trajektom Lastovo. Policija javlja da su poginula dva Jadrolinijina mornara, a jedan je teško ozlijeđen. Teška nesreća se dogodila oko 15.30 sati u trajektnom pristaništu u Malome Lošinju kad je pala ulazna rampa trajekta "Lastovo" te prikliještila mornare Jadrolinije.

Zapovjednik smjene Javne vatrogasne postrojbe Mali Lošinj Danijel Crnović opisao je što se dogodilo.

“Nisu nas zvali na intervenciju jer smo i sami čuli zapomaganje. Dogodilo se sve na oko 200 metara od nas. Odmah smo priskočili u pomoć i izvadili smo jednog unesrećenog iz mora. Bio je živ, povrijeđeno mu je rame i kuk”, rekao je Crnović za Danas.hr.

Priopćenjem se oglasila i Jadrolinija.

“U velikoj žalosti moramo priopćiti kako se danas u luci Mali Lošinj dogodila nesreća u kojoj su, prema prvim informacijama, poginula dva pomorca Jadrolinije s broda Lastovo, dok je jedan teško ozlijeđen. Brod Lastovo održava državnu trajektnu liniju Zadar (Gaženica) – Ist – Olib – Silba – Premuda – Mali Lošinj te je u trenutku nesreće brod bio vezan u Malom Lošinju. Izražavamo iskrenu sućut obitelji stradalih pomoraca, Jadrolinija je duboko potresena ovim nesretnim događajem”, stoji u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!