ZTC: Priopćenje o potpisivanju Pravilnika o plaćama, Uprava je usuglasila s predsjednikom Samostalnog sindikata djelatnika u zrakoplovstvu

Vijesti 03. ruj 202408:41 0 komentara
Zeljko Hladika / pIXSELL

Zrakoplovno-tehnički centar je reagirao na tekst koji smo objavili pod naslovom "Uprava ZTC-a hvali se povišicama radnicima, a sindikat upozorava: Dijele nagrade bez pravila"

“Priopćenje o potpisivanju Pravilnika o plaćama prije slanja medijima Uprava je usuglasila s predsjednikom Samostalnog sindikata djelatnika u zrakoplovstvu Marijanom Luketićem, koji nije imao primjedbi na tekst priopćenja pa tako ni na dio u kojem se navodi koliko su puta predloženu nagradu kao i predložiti iznos nagrade (primjerice za Sektor servisa nagrade predlaže direktor Sektora servisa).

Prijedloge nagrada razmatra i odobrava Uprava Društva. Napominjemo da je sustav nagrađivanja radnika diskrecijsko pravo Poslodavca.

Nakon što je donesen Pravilnik o plaćama, dodacima i primicima, prije toga donesen je Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta te će uslijediti donošenje drugih internih akata”, navode iz ZTC-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!