Čokoladni puding bez kuhanja i šećera

Cooking 21. velj 202214:22 0 komentara
Handmade Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Potrebna su vam samo dva sastojka.

Sastojci:

– 1 japanska jabuka (kaki)
– 1 žlica kakaa

Odaberite crvene i mekše japanske jabuke kako bi puding bio slađi. Isto tako, nemojte staviti više od 15 grama kakaa jer će se previše stegnuti i puding neće biti kremast.

Priprema:

Ogulite japanske jabuke, nasjeckate ih na komadiće i stavite u blender. Blendajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu.

Potom dodajte kakao u blender. Ponovno blendajte dok se smjesa ne ujednači.

Smjesu prelijte u zdjelicu ili čašu. Pustite da odstoji u hladnjaku barem sat vremena, piše Živim.hr.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!