Dodajte tajni sastojak u smjesu za pohanje, meso će ostati sočno, a korica savršeno hrskava

Cooking 26. kol 202418:39 0 komentara
pohanje
Unsplash / Valentin Kremer

Većina ljudi voli pohano meso jer ima specifičan okus. Ipak, ponekad brašno i krušne mrvice naprave veliku zbrku, pa smjesa za pohanje ne ispadne uvijek kako ste htjeli.

Smjesa za prženje treba biti takva da meso iznutra ostane sočno, a korica hrskava.

Zato s vama dijelimo recept za savršenu smjesu za pohanje, a tajna je u pivu, navodi krstarica.

Sastojci i priprema

  • Tri jaja
  • Pet žlica brašna
  • Jedna žlica krušnih mrvica
  • Pola žličice soli
  • 200 ml piva

Umutiti jaja pa im dodati brašno, sol, krušne mrvice i pivo. Meso uvaljajte u ovu smjesu i ispecite na uobičajeni način.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!