Ne samo što ovaj recept sadrži parmezan, nego i lješnjake - sasvim novi doživljaj pastrve...
Sastojci
3-4 filea pastrve
češnjak – 30g
parmezan – 100g
peršin – 1 vezica
maslinovo ulje – 3 žlice
sol, papar – po ukusu
limunov sok – 2 žlice
drobljeni lješnjak – 50g
prokula za prilog
Priprema:
Sitno nasjeckajte peršin i češnjak i pomiješajte s parmezanom, lješnjakom, sokom limuna i uljem.
Ribu stavite na pleh obložen papirom i preko filea stavite smjesu koju ste napravili i sve to ide na 25 minuta u pećnicu na 200 stupnjeva. Kao prilog uz ribu poslužite prokulu koju ste prethodno očistili i prokuhali u slanoj vodi, piše praktičnažena.tv.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!