Oglas

Recept: Pastrva s koricom od parmezana

author
Praktična žena
03. sij. 2022. 07:23
1640638765-shutterstock_1005672121-1024x683
Shutterstock | Shutterstock

Ne samo što ovaj recept sadrži parmezan, nego i lješnjake - sasvim novi doživljaj pastrve...

Oglas

Sastojci

3-4 filea pastrve

češnjak – 30g

parmezan - 100g

peršin - 1 vezica

maslinovo ulje - 3 žlice

sol, papar - po ukusu

limunov sok - 2 žlice

drobljeni lješnjak - 50g

prokula za prilog

Priprema:

Sitno nasjeckajte peršin i češnjak i pomiješajte s parmezanom, lješnjakom, sokom limuna i uljem.

Ribu stavite na pleh obložen papirom i preko filea stavite smjesu koju ste napravili i sve to ide na 25 minuta u pećnicu na 200 stupnjeva. Kao prilog uz ribu poslužite prokulu koju ste prethodno očistili i prokuhali u slanoj vodi, piše praktičnažena.tv.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama