
Ne samo što ovaj recept sadrži parmezan, nego i lješnjake - sasvim novi doživljaj pastrve...
Sastojci
3-4 filea pastrve
češnjak – 30g
parmezan - 100g
peršin - 1 vezica
maslinovo ulje - 3 žlice
sol, papar - po ukusu
limunov sok - 2 žlice
drobljeni lješnjak - 50g
prokula za prilog
Priprema:
Sitno nasjeckajte peršin i češnjak i pomiješajte s parmezanom, lješnjakom, sokom limuna i uljem.
Ribu stavite na pleh obložen papirom i preko filea stavite smjesu koju ste napravili i sve to ide na 25 minuta u pećnicu na 200 stupnjeva. Kao prilog uz ribu poslužite prokulu koju ste prethodno očistili i prokuhali u slanoj vodi, piše praktičnažena.tv.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare