Recept: Pastrva s koricom od parmezana

Cooking 03. sij 202207:23 0 komentara
Shutterstock

Ne samo što ovaj recept sadrži parmezan, nego i lješnjake - sasvim novi doživljaj pastrve...

Sastojci

3-4 filea pastrve

češnjak – 30g

parmezan – 100g

peršin – 1 vezica

maslinovo ulje – 3 žlice

sol, papar – po ukusu

limunov sok – 2 žlice

drobljeni lješnjak – 50g

prokula za prilog

Priprema:

Sitno nasjeckajte peršin i češnjak i pomiješajte s parmezanom, lješnjakom, sokom limuna i uljem.

Ribu stavite na pleh obložen papirom i preko filea stavite smjesu koju ste napravili i sve to ide na 25 minuta u pećnicu na 200 stupnjeva. Kao prilog uz ribu poslužite prokulu koju ste prethodno očistili i prokuhali u slanoj vodi, piše praktičnažena.tv.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!