Paprike punjene sirom zapečene u pećnici.
Sastojci
– 500 g svježeg kravljeg sira
– 100 g gorgonzole
– 4 mesnate crvene paprike
– 1 jaje
– 1 žlica suhog biljnog začina
– 2 žlice maslinovog ulja
– sol
Priprema
Cijele paprike prokuhajte oko pet minuta u blago posoljenoj vodi pa odmah ohladite hladnom vodom. Presijecite ih po dužini i očistite od sjemenki.
Mikserom dobro izmiješajte svježi kravlji sir s jajetom, gorgonzolom narezanom na sitne kockice i suhim biljnim začinom.
Rasporedite sir u polovice paprika i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 20 minuta.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!