Spikerica tražila jači pljesak za HDZ-ovce

Vijesti 29. svi 201609:33 > 09:35
N1

Na jučer održanom Općem saboru HDZ-a izostala je očekivana euforija i uzavrela atmosfera praćena ovacijama za čelnike stranke. Spikerica se potrudila ispraviti stvar.

‘Može li to malo jače?’, upitala je spikerica prisutne, nakon što pljesak nije nadjačao glazbu koja se čula iz zvučnika. Bezuspješno. ‘Može li to malo jače, ipak smo mi pobjednička stranka. Da čujemo kako srce kuca’, ponovila je spikerica.

Atmosfera se nije promijenila sve do govora Milijana Brkića, koji je ipak pozdravljen glasnijim pljeskom nego predsjednik stranke na ulasku u dvoranu. Najglasniji, pak, pljesak i ovacije dobio je čovjek koji uopće nije član HDZ-a. Bio je to zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je popraćen glasnim pljeskom i odobravanjem.

Ipak, HDZ-ovci su jučer evidentno bili zabrinuti, što se moglo čuti i iz razgovora na kavama, piše Večernji list. ‘Most igra vrlo prljavu igru. Šta ja znam, barba, sada je Karamarko rekao da se nećemo dati ucijeniti. Najgore je da se SDP vrati na vlast. To je jedna bagatela. Barba, mora ti biti jasno kako je sve ovo krenulo kada je Mesićev ured ukinut’, pričala je jedna članica stranke nakon Karamarkova govora.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.