Plenković na predstavljanju HDZ-ovih kandidata u Dubrovniku: Pozivam sve da podrže naš program

Vijesti 03. lip 202415:27 0 komentara

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na predstavljanju HDZ-ovih kandidata za europske izbore u Dubrovniku, nakon čega se obratio medijima.

“Naša Vlada je donijela novu odluku i danas o limitiranju cijena naftnih derivata pri čemu je jedno gorivo pojeftinilo, što je jako dobro za naše građane u ovim okolnostima”, kazao je.

Osvrnuo se ponovno i na zaposlenost u Hrvatskoj. “Tako velik pomak govori kakvo je hrvatsko gospodarstvo veliko danas.”

“Pozivam sve da podrže naš program i kandidate za pet dana”, rekao je.

Što se tiče projekata u Hrvatskoj, navodi da je tu niz projekata. Podsjetio je da za godinu dana ulazimo u OECD “čime ćemo doseći zaokruživanje našeg međunarodnog položaja”.

“Onda smo kao zemlja zaista ostvarili sve ciljeve.Naš je temeljni cilj da stupanj prosječne razvijenosti pomaknemo sa 76 na više od 80 posto”, dodao je Plenkovića.

Osvrnuo se na europske izbore. “Mi smo odradili kampanju kao i za parlamentarne izbore, svugdje smo imali skupove, večeras smo i u Mostaru, sutra u Osijeku… S obzirom na limitirane okvire ove kampanje, i financijski, ipak smo prisutni svugdje – digitalna kampanja, tv nastupi… Voljeli bi da bude što veća participacija.”

“TikTok je jako dobar, meni je to bio osvježenje, pojavili smo se na radaru ljudi koji nas inače možda ne bi vidjeli, rekli bi GG”, kazao je Plenković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!