Kandidat za šefa SDP-a otkrio planove: “Niti jedan predsjednik to do sada nije napravio!”

Vijesti 20. kol 202412:11 2 komentara

Načelnik općine Kalnik i bivši predsjednik koprivničko-križevačkog SDP-a te kandidat za predsjednika SDP-a Mladen Kešer bio je gost Ilije Jandrića u N1 Studiju uživo gdje je komentirao unutarstranačke izbore u SDP-u koji će održati 14. rujna.

Mladen Kešer osvrnuo se na svoju kandidaturu na unutarstranačkim izborima u SDP-u: “SDP je velika stranka te stranka koja ima svoje vrijednosti, ali su vrijednosti u SDP-u narušene, vrijednosti zajedništva i čovjeka. Čovjek je u SDP-u stavljen u drugi plan, a u prvi pojedinci”, objasnio je.

“Želimo privući nove članove”

“Želimo privući nove članove, stranka treba napraviti novu kadrovsku politiku i niti jedan predsjednik to do sada nije napravio. Počeli smo se bojati pametnih ljudi i zato su nas birači kažnjavali u određenim izbornim ciklusima”, dodao je Kešer.

Kešer je otkrio gdje je SDP zakazao: “Nismo otvarali stranku u mjestima gdje ju nemamo”, naveo je.

Odgovorio je na pitanje kako je Peđa Grbin vodio stranku: “Ja neću tako raditi. Moja glavna zadaća je da u stranku vratim najmoćniji alat, a to je čovjek”, naveo je.

Dodao je da je u dobrim odnosima s Mišelom Jakšićem: “Tražit ćemo podršku kod svih načelnih i općinskih organizacija”, rekao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare