Kaufland otvara dvije nove poslovnice

Ekonomija 11. srp 202411:52 0 komentara
N1

 Kaufland je investirao 19 milijuna eura u proširenje logističko-distributivnog centra u Jastrebarskom, izvijestili su u četvrtak iz tog trgovačkog lanca.

Kaufland Hrvatska službeno je pustio u pogon dodatni objekt u sklopu logističko-distributivnog centra u Jastrebarskom od 16 tisuća kvadratnih metara, čime ukupna površina sada iznosi 92 tisuće kvadrata.

Ukupno 50 poslovnica

Do kraja 2024. godine Kaufland će otvoriti dvije nove poslovnice pa će broj trgovina narasti na 50, a s obzirom na daljnje planove ekspanzije, bilo je nužno potrebno stvoriti uvjete za dostavu veće količine artikala koji će kupcima u svim trgovinama diljem Hrvatske svakodnevno biti na raspolaganju, istaknuto je u priopćenju.

Obilasku novog dijela logističkog centra prisustvovali su član Uprave za prodaju i logistiku Martin Marić, član Uprave za centralne službe Tomislav Šapina, direktor logističko-distributivnog centra Marko Škorpil, rukovoditeljica sektora Korporativnih komunikacija Marija Franić te gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, koji je pohvalio suradnju s Kauflandom.

“S Kauflandom već godinama imamo odličnu suradnju i drago nam je što su baš naš grad prepoznali kao strateški važnu lokaciju za distribuciju proizvoda u cijelu Hrvatsku. Ovim putem čestitam Kauflandu na dovršetku još jednog impozantnog projekta te želim puno uspjeha u budućnosti“, rekao je Novosel.

Član Uprave za prodaju i logistiku Marić je ocijenio da je ova investicija izuzetno važna za budućnost. “Jedino proširenjem prostora možemo osigurati potrebne količine proizvoda, a samim time i visoku razinu kvalitete na koju su navikli naši kupci”, kazao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!