Poljake zaprepastio Osijek: “Tu je vrijeme stalo prije 30 godina”

Vijesti 08. ruj 202408:42 0 komentara
Osijek
Borna jaksic/PIXSELL

Nakon poraza na otvaranju nove Lige nacija, našu reprezentaciju čeka popravni ispit protiv Poljaka. Utakmica počinje u nedjelju u 20.45 sati na Opus Areni u Osijeku. Uz gostujuće navijače, stigli su i poljski novinari koje grad na Dravi nije nimalo impresionirao.

“Osijek je grad veličine Legnice ili Kalisza, a u njemu je vrijeme stalo prije 30 godina”, za portal Sport.pl napisao je novinar Jacob Seweryn.

“Kad stignete u Osijek, prvo što primijetite u zračnoj luci je to da je manja od školske dvorane. Sve se praktički nalazi na jednom mjestu. Letovi? Tri, četiri dnevno, uglavnom prema drugim hrvatskim gradovima, ali i Münchenu i Beču”, dodao je novinar.

Novinar je prokomentirao i stadion na kojem će se večeras igrati utakmica: “Šetajući ulicama, steći ćete dojam kako se ništa nije renoviralo dobrih 30 godina. Lijepe stambene kuće u starom stilu miješaju se s oronulim zgradama. Kada dođete u Opus Arenu, osjetiti prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!