Autom švedskih tablica zabio se u benzinsku i poginuo. Policija još ne zna tko je

Crna kronika 04. ruj 202409:42 > 10:11 0 komentara
Policija objavila nove detalje o požaru na benzinskoj na A1
Ivo Cagalj/PIXSELL

U utorak popodne vozilo je udarilo u agregat za istakanje goriva na benzinskoj postaji na A1 na odmorištu Mosor Jug kod Omiša, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

PU Splitsko-dalmatinska javlja da su “jučer, 03. rujna 2024.godine oko 17:43 sati u požaru u potpunosti izgorjela tri osobna vozila, dok su tri vozila oštećena”, dodaju:

“Prema informacijama koje smo dobili iz bolnice tri osobe su ozlijeđene – jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život, jedna osoba je teško ozlijeđena i još jedna osoba je lakše ozlijeđena.”

Policijski službenici Postaje prometne policije Split obavili su očevid na mjestu događaja.

Vozilo švedskih registracija

“Utvrđeno je da je za sada nepoznati vozač koji je smrtno stradao, osobnim vozilom švedskih nacionalnih registarskih oznaka skrenuo na terminal benzinske postaje i udario u drugo osobno vozilo, a potom od siline udara vozilo se odbilo i udarilo u agregat za točenje goriva. Tijelo je prevezeno na odjel patologije te će biti obavljena obdukcija”, priopćila je PU Splitsko dalmatinska:

“O događaju je odmah obaviještena zamjenica općinskog državnog odvjetništva. Općinskom državnom odvjetništvu biti će upućeno posebno izvješće”, napisali su u srijedu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!