Sandra Benčić se oglasila o kazni Povjerenstva zbog imovinske kartice, podsjetila i na Banožića: “Samo ću reći…”

Vijesti 04. lis 202416:36 0 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u petak je novčano kaznilo saborsku zastupnicu stranke Možemo! Sandru Benčić s 1300 eura zbog propusta u ispunjavaju imovinskih kartica, a sad se i ona oglasila.

Benčić se na tu temu oglasila putem Facebooka. Istaknula je kako je sve evidentirano, samo što je bilo u krivoj “kućici”.

“Povjerenstvo za sukob interesa, saznajem iz medija, kaznilo me s 1300 eura jer sam prijavila prihod od iznajmljivanja stana u imovinskoj kartici pod mužev prihod.

Tako sam prijavila jer zaista sjeda njemu na račun, a tako je i navedeno u ugovoru o najmu. Povjerenstvu sam dala sve dokaze od ugovora do isplatnih lista s bankovnog računa mene i supruga iz kojih se vidi da taj prihod sjeda na njegov račun.

No Povjerenstvo kaže da ne valja jer sam ja vlasnica stana.

Dakle prihod našeg kućanstva je evidentiran u imovinskoj kartici, ali je u krivoj kućici-kod muža, a ne mene koja te pare ni ne vidim.

Više o svemu kad dobijem uvid u odluku tokom dana, ali za sad samo ću reći: Banožić koji je sam sebi kao ministar dodijelio stan od 90 kvadrata, na koji nije imao pravo, dobio je značajno manju kaznu od krivih kućica”, napisala je Benčić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!