U Vodicama normalizirana opskrba strujom

Vijesti 18. srp 202419:42 0 komentara
Opskrba strujom sada je stabilna
Pexels, ilustracija

Opskrba potrošača električnom energijom u Vodicama, koja je bila prekinuta u srijedu malo prije ponoći, normalizirala se u četvrtak poslijepodne.

Opskrba strujom sada je stabilna

Nakon intenzivnih radova na terenu, radnici HEP-a uspjeli su otkloniti kvar na podzemnom kabelu između Vodica i prvog stupa dalekovoda prema Bilicama, javlja lokalni portal Infovodice.com.

Opskrba strujom sada je stabilna i vraćena na standardni napon od 220 V, čime su uklonjeni problemi s niskim naponom koji su predstavljali veliki izazov za građane i poslovne subjekte.

Voditelj službe za vođenje pogona HEP-a Laris Višković za spomenuti je portal objasnio da su teškoće nastale zbog ispada dalekovoda Vodice-Bilice, osnovni smjer napajanja za trafostanicu Vodice. Tijekom otklanjanja kvara mreža je privremeno morala biti rasterećivana jer nije bilo dovoljno kapaciteta iz smjera Kapela.

Sinoć i danas, stanovnici Vodica i okolnih mjesta te otoka zbog prekida u isporuci struje imali su brojne neugodnosti, prestali su raditi klima uređaji, hladnjaci i drugi električni uređaji. Osim mještana, neugodnost su doživjeli i njihovi gosti.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!