Užasna neseća u Puli: Trudnica sudjelovala u prometnoj, dijete premiulo

Crna kronika 24. srp 202310:38 0 komentara
N1/ILUSTRACIJA

Policija je zaprimila obavijest iz riječke bolnice kako je preminulo dijete koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći koja se dogodila 22. srpnja oko 23.45 na križanju Faverijske i Rakovčeve ulice u Puli. Zatražena je obdukcija, navode u PU istarskoj.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja upravljala automobilom zagrebačke registracijske oznake, kolnikom Faverijske ulice u suprotnom smjeru. U jednom trenutku je ušla u raskrižje s Rakovčevom ulicom, gdje je u njezin bočni dio automobila udario automobil pulske registracijske oznake. Njime je upravljala 30-godišnjakinja koja je zadržavala smjer kretanja.

Od siline udarca automobil zagrebačke registracijske oznake se zarotirao te je odbačen na nogostup. Kako piše Glas Istre, 30-godišnjakinja je bila u 37. tjednu trudnoće te je nakon nesreće porođena prije termina. Nažalost, dijete je preminulo.

“Protiv 24-godišnje vozačice se zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku”, objavila je policija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!