VIDEO Teta ubijenog grčkog navijača u suzama: “Neću to dopustiti”

Vijesti 08. kol 202317:45 0 komentara

Oglasila se teta ubijenog navijača AEK-a, koji je stradao u sukobi s Bad Blue Boysima.

Uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za grupnu fazu nogometne Lige prvaka između grčkog AEK-a i Dinama, koja je trebala biti na rasporedu u utorak navečer u Ateni, došlo je do žestokog sukoba između navijača AEK-a i Bad Blue Boysa.

Sukob se dogodio u ponedjeljak navečer u glavnom gradu Grčke, a u njemu je smrtno stradao 29-godišnji navijač AEK-a. Do sukoba je došlo iako je UEFA već i ranije donijela odluku koja vrijedi za obje utakmice, a prema kojoj na tribinama ne bi smjelo biti gostujućih navijača.

O tragediji se oglasila i teta tragično preminulog 29-godišnjeg navijača.

“Ujutro me nazvala moja sestra Ifigenia i rekla mi ‘Annoula‘, plačući. Mislila sam da se nešto dogodilo našem ocu koji ima 90 godina. Rekla je: ‘Našeg Michaela izboli su huligani.'”, kazala je.

Ogorčena je zbog smrti svojega nećaka.

“Neću to dopustiti. Svu svoju plaću trošio je na AEK. Sve za AEK. Tko će sada stati za njega? Hoće li ga vratiti? Ne. Na prsima je nacrtao znak AEK-a. Otišao je u nebo kao orao”, kazala je plačući.

Podsjetimo, odgođena utakmica AEK-a i Dinama bit će odigrana 19. kolovoza, odlučeno je dogovorom između klubova i Udruge europskih nogometnih saveza. Zagrebački dvoboj hrvatskog i grčkog prvaka bit će odigran u predviđenom terminu, 15. kolovoza, s početkom u 20 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!