ZET ne prodaje karte za pola godine prijevoza za 2.35 eura: Riječ je o lažnom oglasu

Vijesti 20. kol 202409:56 0 komentara
Screenshot/ZET

Građanima Zagreba se ovih dana prikazuje oglas lažne Facebook stranice naziva "Karta zagrebačkog javnog prijevoza" koja ima "ekskluzivnu ponudu za Zagrepčane" koji mogu "kupiti" novu ZET kartu za šest mjeseci prijevoza za samo 2.35 eura.

Kada se klikne na link u koji se nalazi u postu otvori se stranica s logom ZET-a te se traži korisnika da odgovori na anketu koja će potvrditi da ste stvarna osoba nakon čega ćetee moći dobiti karticu ZET-a.

Lažni oglas

ZET je na svojim stranicama upozorio na ovu prevaru.

“Cijenjeni korisnici oprezno koristite društvene mreže jer se pojavio profil koji je lažan te ne predstavlja tvrtku Zagrebački električni tramvaj.

U lažnom sadržaju nude se određene pogodnosti vezane uz prodaju karata te se tako obmanjuju korisnici društvene mreže Facebook, a napominjemo kako je ZET – Zagrebački električni tramvaj jedini pravi profil naše tvrtke.

Uočite li stranicu koja se oglašava kao ZET, savjetujemo vam da ne odabirete ponuđene opcije u njihovim objavama te da ne dajete svoje osobne podatke.

Što se tiče aktualnih objava, a vezani su uz tvrtku, one su vidljive isključivo na našem službenom profilu”, stoji u objavi ZET-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!