Iz osječke tvornice izlazit će pola milijuna bureka dnevno
Sljedećeg tjedna iz Mlinarove tvornice bureka u Osijeku kreće prva pošiljka za Australiji. Tehnički direktor Mario Popijač nada se kako će pogoditi ukus tamošnjih potrošača čime bi im se otvorilo novo tržište.
[caption id="attachment_933217" align="alignnone" width="750"]
Ističu kako su gotovo sve potrebne sirovine za proizvodnju bureka hrvatskog su podrijetla. "Brašno, sir, meso, krumpir, luk... sve je iz domaće proizvodnje, od najrenomiranijih dobavljača", ističe Popijač te dodaje kako se za proizvodnju bureka dnevno se potroši više od pet tona svježeg sira, tri tone najkvalitetnije svježe junetine, oko 6.000 kilograma krumpira za pitu krumpirušu te 2.000 kilograma najkvalitetnijeg špinata za burek sa špinatom. "Spomenimo kako se u proizvodnji koristi i čepinsko ulje", dodaje Popijač.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
NAJČITANIJE
Oglas
Oglas
Najnovije
Oglas
Oglas