
Tajna je u jednostavnom triku.
Da, svi znamo kako napraviti omlet. Ali, jeste li znali da je tajna savršenog omleta u jednom triku za koji malo tko zna?
Umutite dva jaja, posolite, dodate malo začina i ispržite?
Ako i vi ovako pripremate omlet, onda spadate u većinu koja ovo smatra najjednostavnijim receptom za doručak.
Međutim, ako ste se ikada pitali zašto omlet u restoranu ispadne tako savršeno u usporedbi s onim kod kuće, sada ćemo vam otkriti tajnu.
Naime, dok pripremate omlet, potrebno je odvojeno umutiti bjelanjak i žumanjak. Tek kada ih posebno umutite, a od bjelanjka nastane pjena, spojite žumanjak i bjelanjak, piše krstarica.com.
Tako omlet će biti prozračniji, gušći i ukusniji.
Ako želite da ispadne poput tortilje, sve što trebate učiniti jest premazati tavu maslacem, zagrijati je na srednjoj vatri, izliti smjesu i poklopiti na pet minuta.
U međuvremenu možete dodati sir, meso, povrće ili bilo koje dodatke po želji.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!