Poslastica za ljubitelje bundeve i cimeta.
Sastojci
– 2 šalice (od 250ml) brašna
– 1 šalica šećera
– 2 vanilina šećera
– 2 žličice cimeta
– 1/2 žličice soli
– 2 žličice praška za pecivo
– 1 žličica sode bikarbone
– 1 jaje
– 1/2 šalice suncokretovog ulja
– 1 šalica pirea od bundeve
– čokoladne kapljice ili sjeckana čokolada
Priprema
Izmjeriti posebno suhe, posebno vlažne sastojke i zatim ih pomiješati. Ostaviti 20 minuta da odstoji, zatim vaditi žlicom za sladoled na pleh.
Napravite dosta mjesta između kolačića jer će se napuhati pri pečenju.
Pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, 10 do 15 minuta.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!