Kuhar Rich Harding otkrio je trik zahvaljujući kojem ćete svaki put uspjeti pripremiti pečeni krumpir savršenog okusa.
Tajna je u tome da u vodu dodate prstohvat brašna i soli. Odabir kvalitetne vrste krumpira također je ključan.
“Krumpir stavite u slanu vodu. Kuhajte ga dok ne bude napola kuhan, ali da se ipak ne može gnječiti”, rekao je.
Dodao je kako pri cijeđenju preporučuje korištenje vilice kako biste “napuhali” rubove za hrskavost. Preko krumpira pospite prstohvat brašna, prenosi klix.ba.
“Pecite ih na željenoj temperaturi. Ja ih uglavnom pečem na 220 Celzijevih stupnjeva. Pečete li krumpire na biljnom ili suncokretovom ulju, savjetujem vam da zadnjih 10-ak minuta pečenja dodate malo maslaca”, rekao je.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!