Oglas

Jedan sastojak je ključan kako bi knedle za juhu uspjele

author
N1 Info
16. svi. 2022. 12:39
>
12:41
knedle, juha, domaće knedle,
Image by <a href="https://pixabay.com/users/ritae-19628/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=6780244">RitaE</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=6780244">Pixabay</a> | Image by <a href="https://pixabay.com/users/ritae-19628/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=6780244">RitaE</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=6780244">Pixabay</a>

Domaću juhu bez knedli ne možemo ni  zamisliti. A jeste li znali da samo jedan sastojak može poboljšati njihov okus.

Oglas

Sastojci



  • 1 jaje

  • 1 žličica ulja

  • rstohvat soli

  • 4 ravne jušne žlice griza


Priprema


Razdvojite bjelanjak od žumanjka pa ga pjenasto umutite. Nakon što postignete pjenastu strukturu, dodajte žumanjak, promiješajte dok se ne sjedini.

Nalijte ulje i dodajte griz. Lagano miješajte i, ako je potrebno, dodajte još jednu žlicu griza. Smjesa bi trebala biti blago gusta.

Ostavite 10 minuta da smjesa malo nabubri.

Pola žlice umočite u juhu i grabite smjesu pa stavljajte u juhu. Poklopite i ostavite da se skuhaju s juhom.

Nikako nemojte zaboraviti dodati ulje u smjesu, ono će pomoći da se knedle ne lijepe, piše B92.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama